Artıbiotik Yobiotik Probiyotik & Prebiyotik Yoğurt Mayası 30 Saşe
Artıbiotik Yobiotik Probiyotik & Prebiyotik Yoğurt Mayası 30 Saşe

Artıbiotik Yobiotik Probiyotik & Prebiyotik Yoğurt Mayası 30 Saşe

Yobiotik
Probiyotik & Prebiyotik Yoğurt Mayası
(Candida / H.Pyorl)

İçinedekiler: 

Prebiotik Lif (İnülin),
1750 mg. Starter kültürler
Lactobacillus delburueckki ssp.bulgarius,
Streptococcus thermophilus,
Lactobacillus acidophilus

Ürün Mayalama Bilgisi

1. Sütü 15-20 dakika kaynatınız.
2. Mayalama sıcaklığı olan 45-47dereceye kadar soğumasını bekleyiniz
3. Ön aktifleştirme için bir çay bardağı ılık sütün içine yoğurt mayası paketinin tamamını katınız. Karıştırarak iyice eritiniz. Minimum  30 dakika bekleyiniz.
4. 45-47 derece mayalama sıcaklığındaki sütün içine çay bardağında erimiş olan  mayayı katarak karıştırınız. Günlük tüketim miktarınıza göre küçük kaplarda mayalamanızı tavsiye ederiz. Mayalama yaptığınız kabın veya kavanozun kapağını mutlaka kapatınız
5. Mayalama süresi 7-8 saat arasındadır. Tam pıhtılaşma olmasını bekleyiniz
6. Mayalama süresince 45-47 derecelik ısıyı sabit tutmak için bir ortam oluşturunuz veya kabınızın etrafını ısısını kaybetmeyecek şekilde sarınız.
7. Mayalama süresi sonunda yoğurdunuzu buzdolabına koyunuz.
8. 6-12 saat sonra buzdolabından çıkartarak probiyotik bakteri ve prebiyotik lif içeren yoğurdunuzu tüketebilirsiniz.
9. Maya paketlerinizi buzdolabında +4 derecede 24 ay, -18derecede kullanacağınız ana kadar  saklayabilirsiniz. 
* 1lt’den 5lt’ye kadar her ölçekteki süt miktarı için 1 maya paketinin tamamını kullanınız
* Aktifleştirmede 1 çay bardağı ılık sütün içine 1 maya paketini kattığınızda ilk kez yapılıyorsa 1 çay kaşığı kadar taze yoğurt diğer tekrarında ise bu yapılan yoğurttan katılmasını ve birlikte karıştırarak eritilmesini öneriyoruz.

NOT: Evde yoğurt olarak mayalandığında bu yoğurttan günde en az 2 veya 3 kase olarak yemeklerde tüketilmesi tüketilebilir 
Yoğurt mayalama  olanağı olmadığı anlarda doğrudan kullanılmasıda uygundur.
Ilık olmak şartı ile yiyecek ve içeceklere günde 2 saşe katılıp tüketilebilir .


Türk Gıda Kodeksine uygun olarak; 
İşletme Kayıt No: TR-45-K-015384 ile üretilmiştir. 
(Gıdanın ana bileşenlerinin menşei ülkesi, gıdanın menşei ülkesinden farklıdır.)

 

Diyetisyen Danışma Hattımız ; 0533 410 94 45

Etiketler
Artıbiotik, Artıbiotik Yobiotik, Artıbiotik Yobiotik Probiyotik, Artıbiotik Yobiotik Probiyotik Prebiyotik, Artıbiotik Yobiotik Probiyotik Prebiyotik Yoğurt, Artıbiotik Yobiotik Probiyotik Prebiyotik Yoğurt Mayası, Artıbiotik Yobiotik Probiyotik Prebiyotik Yoğurt Mayası 30, Artıbiotik Yobiotik Probiyotik Prebiyotik Yoğurt Mayası 30 Saşe, Artıbiotik Yobiotik Probiyotik Prebiyotik Yoğurt Mayası Saşe, Artıbiotik Yobiotik Probiyotik Prebiyotik Yoğurt 30, Artıbiotik Yobiotik Probiyotik Prebiyotik Yoğurt 30 Saşe, Artıbiotik Yobiotik Probiyotik Prebiyotik Yoğurt Saşe, Artıbiotik Yobiotik Probiyotik Prebiyotik Mayası, Artıbiotik Yobiotik Probiyotik Prebiyotik Mayası 30, Artıbiotik Yobiotik Probiyotik Prebiyotik Mayası 30 Saşe, Artıbiotik Yobiotik Probiyotik Prebiyotik Mayası Saşe, Artıbiotik Yobiotik Probiyotik Prebiyotik 30, Artıbiotik Yobiotik Probiyotik Prebiyotik 30 Saşe, Artıbiotik Yobiotik Probiyotik Prebiyotik Saşe, Artıbiotik Yobiotik Probiyotik Yoğurt, Artıbiotik Yobiotik Probiyotik Yoğurt Mayası, Artıbiotik Yobiotik Probiyotik Yoğurt Mayası 30, Artıbiotik Yobiotik Probiyotik Yoğurt Mayası 30 Saşe, Artıbiotik Yobiotik Probiyotik Yoğurt Mayası Saşe, Artıbiotik Yobiotik Probiyotik Yoğurt 30, Artıbiotik Yobiotik Probiyotik Yoğurt 30 Saşe, Artıbiotik Yobiotik Probiyotik Yoğurt Saşe, Artıbiotik Yobiotik Probiyotik Mayası, Artıbiotik Yobiotik Probiyotik Mayası 30, Artıbiotik Yobiotik Probiyotik Mayası 30 Saşe, Artıbiotik Yobiotik Probiyotik Mayası Saşe, Artıbiotik Yobiotik Probiyotik 30, Artıbiotik Yobiotik Probiyotik 30 Saşe, Artıbiotik Yobiotik Probiyotik Saşe, Artıbiotik Yobiotik Prebiyotik, Artıbiotik Yobiotik Prebiyotik Yoğurt, Artıbiotik Yobiotik Prebiyotik Yoğurt Mayası, Artıbiotik Yobiotik Prebiyotik Yoğurt Mayası 30, Artıbiotik Yobiotik Prebiyotik Yoğurt Mayası 30 Saşe, Artıbiotik Yobiotik Prebiyotik Yoğurt Mayası Saşe, Artıbiotik Yobiotik Prebiyotik Yoğurt 30, Artıbiotik Yobiotik Prebiyotik Yoğurt 30 Saşe, Artıbiotik Yobiotik Prebiyotik Yoğurt Saşe, Artıbiotik Yobiotik Prebiyotik Mayası, Artıbiotik Yobiotik Prebiyotik Mayası 30, Artıbiotik Yobiotik Prebiyotik Mayası 30 Saşe, Artıbiotik Yobiotik Prebiyotik Mayası Saşe, Artıbiotik Yobiotik Prebiyotik 30, Artıbiotik Yobiotik Prebiyotik 30 Saşe, Artıbiotik Yobiotik Prebiyotik Saşe,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR