Artıbiotik Ss-biotik (30 Saşe)
Artıbiotik Ss-biotik (30 Saşe)

Ss-biotik Probiyotikli & Prebiyotikli Yoğurt Mayası (30 Saşe)

Fiyat : ₺900,00(KDV Dahil)

Ss-biotik 
Streptococcus salivarius
Probiyotikli & Prebiyotikli Yoğurt Mayası 

 

1 Saşe içindekiler:
İnülin, 
Lactobacillus salivarius, 
Streptococcus salivarius,
Streptococcus thermophilus

:

Ürün Mayalama Bilgisi:

1. Sütü 15-20 dakika kaynatınız.
2. Mayalama sıcaklığı olan 45-47dereceye kadar soğumasını bekleyiniz
3. Ön aktifleştirme için bir çay bardağı ılık sütün içine yoğurt mayası paketinin tamamını katınız. Karıştırarak iyice eritiniz. Minimum  30 dakika bekleyiniz.
4. 45-47 derece mayalama sıcaklığındaki sütün içine çay bardağında erimiş olan  mayayı katarak karıştırınız. Günlük tüketim miktarınıza göre küçük kaplarda mayalamanızı tavsiye ederiz. Mayalama yaptığınız kabın veya kavanozun kapağını mutlaka kapatınız
5. Mayalama süresi 7-8 saat arasındadır. Tam pıhtılaşma olmasını bekleyiniz
6. Mayalama süresince 45-47 derecelik ısıyı sabit tutmak için bir ortam oluşturunuz veya kabınızın etrafını ısısını kaybetmeyecek şekilde sarınız.
7. Mayalama süresi sonunda yoğurdunuzu buzdolabına koyunuz.
8. 6-12 saat sonra buzdolabından çıkartarak probiyotik bakteri ve prebiyotik lif içeren yoğurdunuzu tüketebilirsiniz.
9. Maya paketlerinizi buzdolabında +4 derecede 24 ay, -18derecede kullanacağınız ana kadar  saklayabilirsiniz. 
* 1lt’den 5lt’ye kadar her ölçekteki süt miktarı için 1 maya paketinin tamamını kullanınız
* Aktifleştirmede 1 çay bardağı ılık sütün içine 1 maya paketini kattığınızda ilk kez yapılıyorsa 1 çay kaşığı kadar taze yoğurt diğer tekrarında ise bu yapılan yoğurttan katılmasını ve birlikte karıştırarak eritilmesini öneriyoruz.

Etiketler
Artıbiotik, Artıbiotik Ss-biotik, Artıbiotik Ss-biotik 30, Artıbiotik Ss-biotik 30 Saşe, Artıbiotik Ss-biotik Saşe, Artıbiotik 30, Artıbiotik 30 Saşe, Artıbiotik Saşe, Ss-biotik, Ss-biotik 30, Ss-biotik 30 Saşe, Ss-biotik Saşe, 30 Saşe, Saşe, Ss-biotik Probiyotikli, Ss-biotik Probiyotikli Prebiyotikli, Ss-biotik Probiyotikli Prebiyotikli Yoğurt, Ss-biotik Probiyotikli Prebiyotikli Yoğurt Mayası, Ss-biotik Probiyotikli Prebiyotikli Yoğurt Mayası 30, Ss-biotik Probiyotikli Prebiyotikli Yoğurt Mayası 30 Saşe, Ss-biotik Probiyotikli Prebiyotikli Yoğurt Mayası Saşe, Ss-biotik Probiyotikli Prebiyotikli Yoğurt 30, Ss-biotik Probiyotikli Prebiyotikli Yoğurt 30 Saşe, Ss-biotik Probiyotikli Prebiyotikli Yoğurt Saşe, Ss-biotik Probiyotikli Prebiyotikli Mayası, Ss-biotik Probiyotikli Prebiyotikli Mayası 30, Ss-biotik Probiyotikli Prebiyotikli Mayası 30 Saşe, Ss-biotik Probiyotikli Prebiyotikli Mayası Saşe, Ss-biotik Probiyotikli Prebiyotikli 30, Ss-biotik Probiyotikli Prebiyotikli 30 Saşe, Ss-biotik Probiyotikli Prebiyotikli Saşe, Ss-biotik Probiyotikli Yoğurt, Ss-biotik Probiyotikli Yoğurt Mayası, Ss-biotik Probiyotikli Yoğurt Mayası 30, Ss-biotik Probiyotikli Yoğurt Mayası 30 Saşe, Ss-biotik Probiyotikli Yoğurt Mayası Saşe, Ss-biotik Probiyotikli Yoğurt 30, Ss-biotik Probiyotikli Yoğurt 30 Saşe, Ss-biotik Probiyotikli Yoğurt Saşe, Ss-biotik Probiyotikli Mayası, Ss-biotik Probiyotikli Mayası 30, Ss-biotik Probiyotikli Mayası 30 Saşe, Ss-biotik Probiyotikli Mayası Saşe, Ss-biotik Probiyotikli 30, Ss-biotik Probiyotikli 30 Saşe, Ss-biotik Probiyotikli Saşe, Ss-biotik Prebiyotikli, Ss-biotik Prebiyotikli Yoğurt, Ss-biotik Prebiyotikli Yoğurt Mayası,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR