Artıbiotik Probiotik Probiyotik & Prebiyotik 30 Saşe
Artıbiotik Probiotik Probiyotik & Prebiyotik 30 Saşe

Probiotik Probiyotikli & Prebiyotikli Yoğurt Mayası (30 Saşe)

Fiyat : ₺850,00(KDV Dahil)

Probiotik
Probiyotikli & Prebiyotikli Yoğurt Mayası 
(Sindirim)

İçindekiler:


Prebiotik Lif (İnülin), 
1750 mg. Starter kültürler
Lactobacillus delburueckki ssp.bulgarius 
Streptococcus thermophilus,
Lactobacillus acidophilus,
Lactobacillus rhamnosus,
Lactobacillus plantarum,
Bifidobacterium animals ssp.lactis

:

Ürün Mayalama Bilgisi

1. Sütü 15-20 dakika kaynatınız.
2. Mayalama sıcaklığı olan 45-47dereceye kadar soğumasını bekleyiniz
3. Ön aktifleştirme için bir çay bardağı ılık sütün içine yoğurt mayası paketinin tamamını katınız. Karıştırarak iyice eritiniz. Minimum  30 dakika bekleyiniz.
4. 45-47 derece mayalama sıcaklığındaki sütün içine çay bardağında erimiş olan  mayayı katarak karıştırınız. Günlük tüketim miktarınıza göre küçük kaplarda mayalamanızı tavsiye ederiz. Mayalama yaptığınız kabın veya kavanozun kapağını mutlaka kapatınız
5. Mayalama süresi 7-8 saat arasındadır. Tam pıhtılaşma olmasını bekleyiniz
6. Mayalama süresince 45-47 derecelik ısıyı sabit tutmak için bir ortam oluşturunuz veya kabınızın etrafını ısısını kaybetmeyecek şekilde sarınız.
7. Mayalama süresi sonunda yoğurdunuzu buzdolabına koyunuz.
8. 6-12 saat sonra buzdolabından çıkartarak probiyotik bakteri ve prebiyotik lif içeren yoğurdunuzu tüketebilirsiniz.
9. Maya paketlerinizi buzdolabında +4 derecede 24 ay, -18derecede kullanacağınız ana kadar  saklayabilirsiniz. 
* 1lt’den 5lt’ye kadar her ölçekteki süt miktarı için 1 maya paketinin tamamını kullanınız
* Aktifleştirmede 1 çay bardağı ılık sütün içine 1 maya paketini kattığınızda ilk kez yapılıyorsa 1 çay kaşığı kadar taze yoğurt diğer tekrarında ise bu yapılan yoğurttan katılmasını ve birlikte karıştırarak eritilmesini öneriyoruz.

 

NOT: Evde yoğurt olarak mayalandığında bu yoğurttan günde en az 2 veya 3 kase olarak yemeklerde tüketilmesi tüketilebilir 
Yoğurt mayalama  olanağı olmadığı anlarda doğrudan kullanılmasıda uygundur.
Ilık olmak şartı ile yiyecek ve içeceklere günde 2 saşe katılıp tüketilebilir .

 


Türk Gıda Kodeksine uygun olarak; 
İşletme Kayıt No: TR-45-K-015384 ile üretilmiştir. 
(Gıdanın ana bileşenlerinin menşei ülkesi, gıdanın menşei ülkesinden farklıdır.)

 

Diyetisyen Danışma Hattımız ; 0533 410 94 45

Etiketler
Artıbiotik, Artıbiotik Probiotik, Artıbiotik Probiotik Probiyotik, Artıbiotik Probiotik Probiyotik Prebiyotik, Artıbiotik Probiotik Probiyotik Prebiyotik 30, Artıbiotik Probiotik Probiyotik Prebiyotik 30 Saşe, Artıbiotik Probiotik Probiyotik Prebiyotik Saşe, Artıbiotik Probiotik Probiyotik 30, Artıbiotik Probiotik Probiyotik 30 Saşe, Artıbiotik Probiotik Probiyotik Saşe, Artıbiotik Probiotik Prebiyotik, Artıbiotik Probiotik Prebiyotik 30, Artıbiotik Probiotik Prebiyotik 30 Saşe, Artıbiotik Probiotik Prebiyotik Saşe, Artıbiotik Probiotik 30, Artıbiotik Probiotik 30 Saşe, Artıbiotik Probiotik Saşe, Artıbiotik Probiyotik, Artıbiotik Probiyotik Prebiyotik, Artıbiotik Probiyotik Prebiyotik 30, Artıbiotik Probiyotik Prebiyotik 30 Saşe, Artıbiotik Probiyotik Prebiyotik Saşe, Artıbiotik Probiyotik 30, Artıbiotik Probiyotik 30 Saşe, Artıbiotik Probiyotik Saşe, Artıbiotik Prebiyotik, Artıbiotik Prebiyotik 30, Artıbiotik Prebiyotik 30 Saşe, Artıbiotik Prebiyotik Saşe, Artıbiotik 30, Artıbiotik 30 Saşe, Artıbiotik Saşe, Probiotik, Probiotik Probiyotik, Probiotik Probiyotik Prebiyotik, Probiotik Probiyotik Prebiyotik 30, Probiotik Probiyotik Prebiyotik 30 Saşe, Probiotik Probiyotik Prebiyotik Saşe, Probiotik Probiyotik 30, Probiotik Probiyotik 30 Saşe, Probiotik Probiyotik Saşe, Probiotik Prebiyotik, Probiotik Prebiyotik 30, Probiotik Prebiyotik 30 Saşe, Probiotik Prebiyotik Saşe, Probiotik 30, Probiotik 30 Saşe, Probiotik Saşe, Probiyotik, Probiyotik Prebiyotik,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR