Artıbiotik Kombiotik Probiyotik & Prebiyotik Yogurt Mayasi 15 Saşe
Artıbiotik Kombiotik Probiyotik & Prebiyotik Yogurt Mayasi 15 Saşe

Artıbiotik Kombiotik Probiyotik & Prebiyotik Yogurt Mayasi 15 Saşe

Fiyat : ₺400,00(KDV Dahil)

Kombiotik
Probiyotik & Prebiyotik Yoğurt Mayası 

 

İçindekiler:

Prebiotik Lif (İnülin),
1750 mg. Starter kültürler
Lactobacillus delburueckki ssp.bulgarius,
Streptococcus thermophilus,
Bifidobacterium animals ssp.
Bifidobacterium infantis,
Bifidobacterium longum,
Bifidobacterium bifidum,
Lactobacillus casei, 

:

Ürün Mayalama Bilgisi

1. Sütü 15-20 dakika kaynatınız.
2. Mayalama sıcaklığı olan 45-47dereceye kadar soğumasını bekleyiniz
3. Ön aktifleştirme için bir çay bardağı ılık sütün içine yoğurt mayası paketinin tamamını katınız. Karıştırarak iyice eritiniz. Minimum  30 dakika bekleyiniz.
4. 45-47 derece mayalama sıcaklığındaki sütün içine çay bardağında erimiş olan  mayayı katarak karıştırınız. Günlük tüketim miktarınıza göre küçük kaplarda mayalamanızı tavsiye ederiz. Mayalama yaptığınız kabın veya kavanozun kapağını mutlaka kapatınız
5. Mayalama süresi 7-8 saat arasındadır. Tam pıhtılaşma olmasını bekleyiniz
6. Mayalama süresince 45-47 derecelik ısıyı sabit tutmak için bir ortam oluşturunuz veya kabınızın etrafını ısısını kaybetmeyecek şekilde sarınız.
7. Mayalama süresi sonunda yoğurdunuzu buzdolabına koyunuz.
8. 6-12 saat sonra buzdolabından çıkartarak probiyotik bakteri ve prebiyotik lif içeren yoğurdunuzu tüketebilirsiniz.
9. Maya paketlerinizi buzdolabında +4 derecede 24 ay, -18derecede kullanacağınız ana kadar  saklayabilirsiniz. 
* 1lt’den 5lt’ye kadar her ölçekteki süt miktarı için 1 maya paketinin tamamını kullanınız
* Aktifleştirmede 1 çay bardağı ılık sütün içine 1 maya paketini kattığınızda ilk kez yapılıyorsa 1 çay kaşığı kadar taze yoğurt diğer tekrarında ise bu yapılan yoğurttan katılmasını ve birlikte karıştırarak eritilmesini öneriyoruz.

 

NOT: Evde yoğurt olarak mayalandığında bu yoğurttan günde en az 2 veya 3 kase olarak yemeklerde tüketilmesi tüketilebilir 
Yoğurt mayalama  olanağı olmadığı anlarda doğrudan kullanılmasıda uygundur.
Ilık olmak şartı ile yiyecek ve içeceklere günde 2 saşe katılıp tüketilebilir .

 


Türk Gıda Kodeksine uygun olarak; 
İşletme Kayıt No: TR-45-K-015384 ile üretilmiştir. 
(Gıdanın ana bileşenlerinin menşei ülkesi, gıdanın menşei ülkesinden farklıdır.)

Diyetisyen Danışma Hattımız ; 0533 410 94 45

Etiketler
Artıbiotik, Artıbiotik Probiotik, Artıbiotik Probiotik Prebiotik, Artıbiotik Probiotik Prebiotik Yoğurt, Artıbiotik Probiotik Prebiotik Yoğurt Mayası, Artıbiotik Probiotik Prebiotik Yoğurt Mayası 15, Artıbiotik Probiotik Prebiotik Yoğurt Mayası 15 Saşe, Artıbiotik Probiotik Prebiotik Yoğurt Mayası Saşe, Artıbiotik Probiotik Prebiotik Yoğurt 15, Artıbiotik Probiotik Prebiotik Yoğurt 15 Saşe, Artıbiotik Probiotik Prebiotik Yoğurt Saşe, Artıbiotik Probiotik Prebiotik Mayası, Artıbiotik Probiotik Prebiotik Mayası 15, Artıbiotik Probiotik Prebiotik Mayası 15 Saşe, Artıbiotik Probiotik Prebiotik Mayası Saşe, Artıbiotik Probiotik Prebiotik 15, Artıbiotik Probiotik Prebiotik 15 Saşe, Artıbiotik Probiotik Prebiotik Saşe, Artıbiotik Probiotik Yoğurt, Artıbiotik Probiotik Yoğurt Mayası, Artıbiotik Probiotik Yoğurt Mayası 15, Artıbiotik Probiotik Yoğurt Mayası 15 Saşe, Artıbiotik Probiotik Yoğurt Mayası Saşe, Artıbiotik Probiotik Yoğurt 15, Artıbiotik Probiotik Yoğurt 15 Saşe, Artıbiotik Probiotik Yoğurt Saşe, Artıbiotik Probiotik Mayası, Artıbiotik Probiotik Mayası 15, Artıbiotik Probiotik Mayası 15 Saşe, Artıbiotik Probiotik Mayası Saşe, Artıbiotik Probiotik 15, Artıbiotik Probiotik 15 Saşe, Artıbiotik Probiotik Saşe, Artıbiotik Prebiotik, Artıbiotik Prebiotik Yoğurt, Artıbiotik Prebiotik Yoğurt Mayası, Artıbiotik Prebiotik Yoğurt Mayası 15, Artıbiotik Prebiotik Yoğurt Mayası 15 Saşe, Artıbiotik Prebiotik Yoğurt Mayası Saşe, Artıbiotik Prebiotik Yoğurt 15, Artıbiotik Prebiotik Yoğurt 15 Saşe, Artıbiotik Prebiotik Yoğurt Saşe, Artıbiotik Prebiotik Mayası, Artıbiotik Prebiotik Mayası 15, Artıbiotik Prebiotik Mayası 15 Saşe, Artıbiotik Prebiotik Mayası Saşe, Artıbiotik Prebiotik 15, Artıbiotik Prebiotik 15 Saşe, Artıbiotik Prebiotik Saşe, Artıbiotik Yoğurt,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR