Artıbiotik Bestbiotik Probiyotik & Prebiyotik Yoğurt Mayası 30 Saşe
Artıbiotik Bestbiotik Probiyotik & Prebiyotik Yoğurt Mayası 30 Saşe

Bestbiotik Probiyotikli & Prebiyotikli Yoğurt Mayası (30 Saşe)

Fiyat : ₺850,00(KDV Dahil)

Bestbiotik
Probiyotikli & Prebiyotikli Yoğurt Mayası
(Güçlü bağışıklık & Düzenli sindirim)

İçindekiler:

Prebiotik Lif (İnülin)
1750 mg. Starter kültürler
Lactobacillus delburueckki ssp.bulgarius,
Streptococcus thermophilus,
Lactobacillus acidophilus,
Lactobacillus rhamnosus,
Lactobacillus plantarum,
Lactobacillus paracasei,
Lactobacillus casei,
Lactobacillus helvetius,
Lactobacillus lactis
Lactococcus lactics ssp. lactis,
Bifidobacterium animals ssp.lactis
Bifidobacterium infantis,
Bifidobacterium bifidum,
Bifidobacterium longum

:

Ürün Mayalama Bilgisi

1. Sütü 15-20 dakika kaynatınız.
2. Mayalama sıcaklığı olan 45-47dereceye kadar soğumasını bekleyiniz
3. Ön aktifleştirme için bir çay bardağı ılık sütün içine yoğurt mayası paketinin tamamını katınız. Karıştırarak iyice eritiniz. Minimum  30 dakika bekleyiniz.
4. 45-47 derece mayalama sıcaklığındaki sütün içine çay bardağında erimiş olan  mayayı katarak karıştırınız. Günlük tüketim miktarınıza göre küçük kaplarda mayalamanızı tavsiye ederiz. Mayalama yaptığınız kabın veya kavanozun kapağını mutlaka kapatınız
5. Mayalama süresi 7-8 saat arasındadır. Tam pıhtılaşma olmasını bekleyiniz
6. Mayalama süresince 45-47 derecelik ısıyı sabit tutmak için bir ortam oluşturunuz veya kabınızın etrafını ısısını kaybetmeyecek şekilde sarınız.
7. Mayalama süresi sonunda yoğurdunuzu buzdolabına koyunuz.
8. 6-12 saat sonra buzdolabından çıkartarak probiyotik bakteri ve prebiyotik lif içeren yoğurdunuzu tüketebilirsiniz.
9. Maya paketlerinizi buzdolabında +4 derecede 24 ay, -18derecede kullanacağınız ana kadar  saklayabilirsiniz. 
* 1lt’den 5lt’ye kadar her ölçekteki süt miktarı için 1 maya paketinin tamamını kullanınız
* Aktifleştirmede 1 çay bardağı ılık sütün içine 1 maya paketini kattığınızda ilk kez yapılıyorsa 1 çay kaşığı kadar taze yoğurt diğer tekrarında ise bu yapılan yoğurttan katılmasını ve birlikte karıştırarak eritilmesini öneriyoruz.

 

NOT: Evde yoğurt olarak mayalandığında bu yoğurttan günde en az 2 veya 3 kase olarak yemeklerde tüketilmesi tüketilebilir 
Yoğurt mayalama  olanağı olmadığı anlarda doğrudan kullanılmasıda uygundur.
Ilık olmak şartı ile yiyecek ve içeceklere günde 2 saşe katılıp tüketilebilir .

 


Türk Gıda Kodeksine uygun olarak; 
İşletme Kayıt No: TR-45-K-015384 ile üretilmiştir. 
(Gıdanın ana bileşenlerinin menşei ülkesi, gıdanın menşei ülkesinden farklıdır.)

 

Diyetisyen Danışma Hattımız ; 0533 410 94 45

Etiketler
Artıbiotik, Artıbiotik Bestbiotik, Artıbiotik Bestbiotik Probiyotik, Artıbiotik Bestbiotik Probiyotik Prebiyotik, Artıbiotik Bestbiotik Probiyotik Prebiyotik Yoğurt, Artıbiotik Bestbiotik Probiyotik Prebiyotik Yoğurt Mayası, Artıbiotik Bestbiotik Probiyotik Prebiyotik Yoğurt Mayası 30, Artıbiotik Bestbiotik Probiyotik Prebiyotik Yoğurt Mayası 30 Saşe, Artıbiotik Bestbiotik Probiyotik Prebiyotik Yoğurt Mayası Saşe, Artıbiotik Bestbiotik Probiyotik Prebiyotik Yoğurt 30, Artıbiotik Bestbiotik Probiyotik Prebiyotik Yoğurt 30 Saşe, Artıbiotik Bestbiotik Probiyotik Prebiyotik Yoğurt Saşe, Artıbiotik Bestbiotik Probiyotik Prebiyotik Mayası, Artıbiotik Bestbiotik Probiyotik Prebiyotik Mayası 30, Artıbiotik Bestbiotik Probiyotik Prebiyotik Mayası 30 Saşe, Artıbiotik Bestbiotik Probiyotik Prebiyotik Mayası Saşe, Artıbiotik Bestbiotik Probiyotik Prebiyotik 30, Artıbiotik Bestbiotik Probiyotik Prebiyotik 30 Saşe, Artıbiotik Bestbiotik Probiyotik Prebiyotik Saşe, Artıbiotik Bestbiotik Probiyotik Yoğurt, Artıbiotik Bestbiotik Probiyotik Yoğurt Mayası, Artıbiotik Bestbiotik Probiyotik Yoğurt Mayası 30, Artıbiotik Bestbiotik Probiyotik Yoğurt Mayası 30 Saşe, Artıbiotik Bestbiotik Probiyotik Yoğurt Mayası Saşe, Artıbiotik Bestbiotik Probiyotik Yoğurt 30, Artıbiotik Bestbiotik Probiyotik Yoğurt 30 Saşe, Artıbiotik Bestbiotik Probiyotik Yoğurt Saşe, Artıbiotik Bestbiotik Probiyotik Mayası, Artıbiotik Bestbiotik Probiyotik Mayası 30, Artıbiotik Bestbiotik Probiyotik Mayası 30 Saşe, Artıbiotik Bestbiotik Probiyotik Mayası Saşe, Artıbiotik Bestbiotik Probiyotik 30, Artıbiotik Bestbiotik Probiyotik 30 Saşe, Artıbiotik Bestbiotik Probiyotik Saşe, Artıbiotik Bestbiotik Prebiyotik, Artıbiotik Bestbiotik Prebiyotik Yoğurt, Artıbiotik Bestbiotik Prebiyotik Yoğurt Mayası, Artıbiotik Bestbiotik Prebiyotik Yoğurt Mayası 30, Artıbiotik Bestbiotik Prebiyotik Yoğurt Mayası 30 Saşe, Artıbiotik Bestbiotik Prebiyotik Yoğurt Mayası Saşe, Artıbiotik Bestbiotik Prebiyotik Yoğurt 30, Artıbiotik Bestbiotik Prebiyotik Yoğurt 30 Saşe, Artıbiotik Bestbiotik Prebiyotik Yoğurt Saşe, Artıbiotik Bestbiotik Prebiyotik Mayası, Artıbiotik Bestbiotik Prebiyotik Mayası 30, Artıbiotik Bestbiotik Prebiyotik Mayası 30 Saşe, Artıbiotik Bestbiotik Prebiyotik Mayası Saşe, Artıbiotik Bestbiotik Prebiyotik 30, Artıbiotik Bestbiotik Prebiyotik 30 Saşe, Artıbiotik Bestbiotik Prebiyotik Saşe,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR